Umincorp Jobs

Ga samen met ons wereldwijd de uitdaging aan om plastic verpakking circulair te maken, om zo onze planeet voor de komende generaties te waarborgen.

Umincorp heeft een uitblinkende recycle proces ontwikkelt tegen plastic afval. Zo kan ons proces jouw oude shampoo-fles omzetten in een nieuwe. Het klinkt simpel en eenvoudig, maar waarom zijn wij de eerste die dat doen?

Bekijk nu hoe jij kunt deelnemen aan het verduurzaamheidsproces!

Vacatures

Waar zet Umincorp zich voor in?

Elke seconde wordt er 1 million nieuwe producten gemaakt met plastic.

Na een korte levensduur wordt het gezien als afval, waarvan slechts 5% enigszins wordt gerecycled. Hiermee doen we een strop om onze planeet.

Plastic speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven; het wordt gebruikt voor smartphones, eten, meubilair en kleding. Hiermee is de plastic-keten verreweg van circualair.

Er zijn significante veranderingen nodig binnen het recycle proces om de impact van plastic te verminderen.

De mismanagement van plastic afval leidt tot  extreem veel milieu- en gezondheids klachten.

Elke minuut belandt een vuilniswagen aan plastic in rivieren en zee.
De Umincorp proces is de oplossing voor dit probleem.

Visie

Empower the world with circulair plastics.

Missie

We tackle the worldwide challenge to make plastic packaging circular safeguarding the planet for future generations.

Our patented MDS technology is the solution for plastic waste

Achtergrond

Umincorp is opgericht in 2012 om zijn nieuwe, unieke en gepatenteerde Magnetic Density Separation (MDS)-technologie te ontwikkelen en op de markt te brengen. Het idee ontstond in 2005 onder leiding van professor Peter Rem aan de TU Delft.
Umincorp heeft patenten op alle cruciale aspecten van MDS-technologie. Umincorp voert continue R&D uit om de processen te optimaliseren en de engineering van gerecyclede polymeren te verbeteren.

Meld je aan

Frontrunner towards mass circularity

Jelle Sernee

Jaap Vandehoek

De oprichters

Jelle Sernee is de hands-on allround projectkatalysator van Umincorp. Hij heeft een master’s degree van de Universiteit van Delft in resource en recycling engineering. Hij is de drijvende kracht geweest achter de bouw van Plastic Recycling Amsterdam.

Jaap Vandehoek is de algemeen directeur van Umincorp. Opgeleid in resource engineering en recyclingmetallurgie, heeft Jaap zich met succes beziggehouden met procesengineering en business development in de afvalrecycling- en secundaire metaalindustrie.

In 2008 hebben Jaap en Jelle Inashco (nu Blue Phoenix Group) opgericht. Onder hun leiding groeide het bedrijf, met een disruptieve technologie voor bodemasrecycling, van laboratoriumschaal tot een belangrijke marktspeler.

Meld je aan

Veelgestelde Vragen?

Afhankelijk van de vacature zullen we dit samen overleggen.

Je kan gratis op ons terrein parkeren.

Het afronden van een stage of afstuderen is ook zeker mogelijk bij Umincorp. Stuur voor meer informatie een mailtje naar info@umincorp.com.

We zijn gevestigd in het m4h havengebied aan de Keileweg 80, 3029 BT Rotterdam.

Je kan reizen naar het Marconiplein in Rotterdam-west en vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.

Staat jouw vraag niet in bovenstaande lijst? Neem dan contact op met Lisa Bruin. Je kan haar bereiken via info@umincorp.com.

BEN JE OVERTUIGD?

Meld je aan